Hem
Checklista husköp
Problem husköp
Blogg
Fråga experterna
Intervjuer
Experternas tips
Nyheter
Dolda fel
Mäklare
Banken och lån
Boken Köpa hus
Viktiga adresser
Annonsera
Kontakta oss

Vill du dela med dig av dina erfarenheter kring att köpa hus?

Skriv till oss! Införda bidrag belönas med en trisslott.

Klicka här för att mejla

Vad säger läsarna
om boken Köpa hus?

köpa hus bok

 

”Åtskilliga hyllmetrar kan fyllas med litteratur om renoveringsfrågor och byggråd. Däremot är det ovanligt med så här heltäckande böcker om hur man köper ett hus som man blir nöjd med. Författaren är frilansjournalist med hus och boendefrågor som specialitet och hennes bok bygger på ett års intervjuer med experter och husägare. Omtanken och erfarenheten känns i varje mening. Mycket värdefullt för läsaren är alla konkreta uppgifter, som kostnader angivna i dagens penningvärde och namnen på olika hemsidor där hus förmedlas. Litteraturlista och ordförklaringar finns självklart med. Att man noga måste undersöka och låta undersöka huset vet nog alla - men här får läsaren veta hur man ska göra. Mer än 80 procent av alla skador på hus är orsakade av fukt, och läsaren tipsas om ett antal varningstecken. Boken är spännande att läsa eftersom den också innehåller små berättelser ur verkligheten. Raffinerad lay-out och färgfotografier håller hela tiden intresset vid liv.”
Gunhild Svenonius, recension Bibliotekstjänst

"Jag kan verkligen rekommendera boken Köpa hus. För mig har den varit ovärderlig, min Bibel under de nio månader det tog innan jag hittade huset, som jag nu har flyttat in i med min sambo."
Peter Andersson, Karlskrona

”En måste-bok för alla husspekulanter. Köp inte hus utan att ta del av den här förträffliga handledningen.”
”Praktiska råd som kan spara pengar. Och sinnesfrid”
Recension i Expressen

”Jag och min sambo står inför ett köp av sommarhus så boken har kommit väl till nytta. Jag tycker att den fungerar bra som mall inför allt man behöver tänka igenom och kontrollera inför ett husköp. Helt plötsligt inser jag hur lite jag visste innan jag öppnade boken. Jag är jättenöjd!"
Stefan Nildén

”Jag har både läst igenom boken och använt den som uppslagsverk. Den kommer att utgöra ett mycket viktigt stöd vid vårt husköp."
Peter Adolfsson

"Om man är förstagångsköpare, som min familj var, rekommenderar jag varmt att läsa boken Köpa hus flera gånger innan affären avslutas. Det finns så många fallgropar, i synnerhet i slutskedet. Två gånger har boken räddat oss från att göra dåliga köp!"
Åke Hult, Skanör

 

TILLBAKA