5 anledningar att anlita städhjälp i storstäderna

Artikelns innehåll - Klicka för att gå direkt ner till önskad rubrik

Funderar du på att anlita städhjälp? Då är du inte ensam. De flesta av oss har fullspäckade scheman där jobb, familj, matlagning, träning och mycket mer står på agendan. Att dessutom hinna städa ordentligt åtminstone en gång i veckan kan därför vara svårt. Nedan tittar vi på fem goda anledningar att prova på städhjälp i storstäderna.

Hälsofördelar

Visste du att städprodukter kan få samma effekt på dina lungor som rökning? Det är ingenting man tänker på, men det finns studier som visar att kemikalierna i rengöringsmedel kan ha väldigt skadlig effekt på lungorna. Att använda produkterna på rätt sätt och vädra ordentligt efter användning är därför viktigt för att de inte ska påverka kroppen.

En annan aspekt är att när du böjer dig ner för att tvätta handfatet, dammsuga eller moppa golvet gör du det nästan säkert på fel sätt. Det felbelastar och sliter på nacke, rygg och leder. Upprepade rörelser av det slaget kan leda till att diskarna mellan kotorna flyttar sig eller spricker, vilket i värsta fall kan leda till tryck på nerver och därmed starka smärtor.

Erfaren städpersonal är utbildad inom hur man städar på ett effektivt och säkert sätt. När du anställer en städfirma i storstäderna slipper du därför slita på din kropp och kan istället ägna dig åt aktiviteter som håller den frisk.

Mindre stress

Städning kan påverka inte bara vår fysiska hälsa, utan även den mentala. När vi har många bollar i luften är det enkelt att bli stressad eller få ångestkänslor. Det kan göra oss mer irriterade, vilket kan påverka våra relationer. Därför är det viktigt att söka en balanserad vardag där vi inte tar på oss mer än vad som är sunt för oss. Med hjälp av en städfirma får du en syssla mindre att göra varje vecka.

Många valmöjligheter

Du som bor i Malmö, Göteborg eller Stockholm har det enklare än andra. I storstäderna finns många fler städfirmor än på andra håll, vilket ger dig fler valmöjligheter. De stora konkurrensen sätter press på firmorna att erbjuda tjänster av hög kvalitet och rimliga priser. Om du är ute efter en städfirma i Stockholm kan du enkelt byta ut en firma mot en annan om du inte skulle vara helt nöjd.

Mer fritid

När du har mer tid till ditt förfogande kan du lägga den på personlig utveckling. Oavsett om du är intresserad av träning, meditation eller något annat får du mer tid till att investera i ditt välbefinnande.

Lägre priser med RUT-avdrag

Något många inte vet är att man kan använda RUT-avdraget vid städtjänster. Det kan vara så högt som 50 % av kostnaderna för arbetet. Att anlita städtjänster i storstäderna behöver alltså inte alls vara så dyrt som man kanske tänker sig.

Lämna en kommentar